ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ – ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 
ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ
ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ & ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ 5ης ΚΑΙ 6ης ΤΑΞΗΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

2017

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ! Εξαιρούνται τα πεδία ‘Όνομα Χρήστη’ & ‘Κωδικός’ που γράφονται με πεζούς λατινικούς χαρακτήρες.
Αν δεν είστε σίγουροι για τον τρόπο με τον οποίο συμπληρώνεται η φόρμα εγγραφής στο διαγωνισμό παρακαλώ πατήστε εδώ για να δείτε ξανά το βοηθητικό βίντεο. Αν δεν συμπληρώσετε σωστά τη φόρμα και σύμφωνα με τις οδηγίες, ο λογαριασμός σας θα διαγραφεί αυτόματα και δεν θα μπορέσετε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό.

 

Συνήθως αναφέρεται στα sites ως Username. πχ: manol123. ΠΡΟΣΟΧΗ !! Το πεδίο αυτό ΔΕΝ έχει καμία σχέση με το όνομά σας. Στο πεδίο αυτό δώστε με λατινικούς χαρακτήρες κάτι σαν ψευδώνυμο.

Πληκτρολογήστε στο πεδίο αυτό τον κωδικό με τον οποίο θα εισέρχεστε στο σύστημα. Μη βάλετε εύκολο κωδικό γιατί ο λογαριασμός θα διαγραφεί αυτόματα!

Στο πεδίο αυτό πληκτρολογήστε το όνομά σας με κεφαλαίους Ελληνικούς χαρακτήρες.

Με κεφαλαίους χαρακτήρες, πληκτρολογήστε το επώνυμό σας.

Δηλώστε στο πεδίο αυτό μια έγκυρη διεύθυνση Email. ΠΡΟΣΟΧΗ !! Σ' αυτή τη διεύθυνση email θα λάβετε το σύνδεσμο που θα ενεργοποιήσει το λογαριασμό σας. Ψευδής διεύθυνση θα σας οδηγήσει σε αποκλεισμό!

Συμπληρώστε το πεδίο με κεφαλαίους Ελληνικούς χαρακτήρες.

Συμπληρώστε το πεδίο με κεφαλαίους χαρακτήρες.

Συμπληρώστε το πεδίο με κεφαλαίους χαρακτήρες.

Μόνο αριθμοί σ' αυτό το πεδίο. Κατά προτίμηση δηλώστε κινητό τηλέφωνο.

Πχ: 6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΟΛΟΥ

Παρακαλώ επιλέξτε την τάξη φοίτησής σας.

Σημείωση (Παρακαλώ διαβάστε): Αν η εγγραφή σας γίνει επιτυχώς θα πρέπει να λάβετε στο email που έχετε δηλώσει μήνυμα με έναν σύνδεσμο (link) για την επιβεβαίωση των στοιχείων σας. Θα πρέπει να πατήσετε κλικ με το ποντίκι σας επάνω στον σύνδεσμο (link) που θα σας αποσταλεί ώστε να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας. Πολλοί πάροχοι αλληλογραφίας, θεωρούν για κάποιο ανεξήγητο λόγο τα μηνύματα του astronomos.gr ως ανεπιθύμητα (spam) και τα τοποθετούν αυτόματα στο σχετικό φάκελο. Αν λοιπόν δεν λάβετε το μήνυμα με τον σύνδεσμο επιβεβαίωσης των στοιχείων σας, κοιτάξτε πρώτα στο φάκελο της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας του υπολογιστή σας. Αν δεν το βρείτε ούτε εκεί, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο του διαγωνισμού στη διεύθυνση ead-volos@astronomos.gr .


adv01