ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΒΗΜΑ 1

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ</br>ΒΗΜΑ 1

ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 • Παρακαλούμε δώστε προσοχή στις παρακάτω οδηγίες πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.
 • Στη φόρμα Δήλωσης Συμμετοχής (στη σελίδα του βήματος 2), συμπληρώνετε το κάθε πεδίο με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ γράμματα ΕΚΤΟΣ από τα πεδία Username, Password και Email, τα οποία συμπληρώνετε με μικρά αγγλικά γράμματα. Στο πεδίο Password καλό θα είναι να χρησιμοποιήσετε γράμματα και αριθμούς ανάμεικτα. Για δική σας βοήθεια κάτω από κάθε πεδίο στη φόρμα υπάρχουν επεξηγήσεις για το τρόπο συμπλήρωσης. Οι μαθητές που ΔΕΝ θα ακολουθήσουν αυτή την οδηγία απορρίπτονται αυτόματα από το σύστημα χωρίς προειδοποίηση!
 • Κάθε μαθητής συμπληρώνει τη φόρμα σύμφωνα με την προηγούμενη οδηγία και την υποβάλλει 1 (μία) μόνο φορά! Οι μαθητές που θα βρεθούν να έχουν δημιουργήσει παραπάνω από έναν λογαριασμό διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα χωρίς προειδοποίηση!
 • Ο κάθε μαθητής έχει δικαίωμα να συμμετέχει σε 1 (έναν) μόνο διαγωνισμό, ανάλογα με την τάξη που παρακολουθεί στο σχολείο του. Για παράδειγμα, οι μαθητές του Γυμνασίου υποβάλλουν απαντήσεις ΜΟΝΟ στον διαγωνισμό του ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ, ενώ οι μαθητές του Λυκείου ΜΟΝΟ στον διαγωνισμό του ΛΥΚΕΙΟΥ! Μαθητές που θα βρεθούν να έχουν υποβάλλει απαντήσεις και στους δύο διαγωνισμούς θα διαγράφονται από την πρώτη φάση του διαγωνισμού και η επίδοσή τους δεν θα λαμβάνεται υπόψιν στη τελική βαθμολογία!
 • Οι διαγραμμένοι από το σύστημα μαθητές διατηρούν το δικαίωμά τους να λάβουν μέρος στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού.
 • Με την συμπλήρωση της φόρμας Δήλωσης Συμμετοχής, και αφού κάνετε κλικ στο κουμπί «Εγγραφή» που βρίσκεται αμέσως μετά τη φόρμα, δημιουργείται αυτόματα ένας λογαριασμός σύνδεσης με username και password αυτά που δηλώσατε στη φόρμα. Γι’ αυτό καλό θα είναι πριν πατήστε το κουμπί «Εγγραφή» για να υποβάλλετε την φόρμα, να βεβαιωθείτε ότι δεν θα τα ξεχάσετε. Με την επιτυχή υποβολή της φόρμας Δήλωσης Συμμετοχής, θα λάβετε στο email σας ενημερωτικό μήνυμα. Προσοχή!! ΔΕΝ απαιτείται κάποια άλλη ενέργεια από μέρους σας. Ο λογαριασμός σας ενεργοποιείται αυτόματα και μπορείτε να κάνετε σύνδεση με το σύστημα αμέσως μετά την επιτυχή υποβολή της φόρμας.
 • Προχωρήστε στο 3ο (τρίτο) βήμα πατώντας το κουμπί «ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ». Έτσι θα μεταβείτε από την φόρμα Δήλωσης Συμμετοχής στη σελίδα των θεμάτων. Προσοχή!! θα απαιτηθεί να κάνετε σύνδεση, γι’ αυτό πριν μεταβείτε στο 3ο και τελευταίο βήμα, βεβαιωθείτε ότι έχετε υποβάλλει επιτυχώς τα στοιχεία σας με τη φόρμα Δήλωσης Συμμετοχής.
  ΠΡΟΣΟΧΗ!!: Καθηγητές σχολείων, φροντιστές κλπ, που θα θελήσουν να κατεβάσουν τα θέματα παρακαλούνται να στείλουν email με το αίτημά τους, (γνωστοποιώντας ποια θέματα θέλουν: Γυμνασίου ή Λυκείου), μέσα από την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας, και θα τα λάβουν στο email που θα δηλώσουν. (Απαιτούνται έγκυρα στοιχεία γιατί γίνεται διασταύρωση).
 • Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε πρόβλημα στη σύνδεσή σας με το σύστημα παρότι υποβάλλατε επιτυχώς τη φόρμα Δήλωσης Συμμετοχής, παρακαλούμε στείλτε email στη διεύθυνση administrator@astronomos.gr αναγράφοντας το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, το username σας και μια περιγραφή του προβλήματος που αντιμετωπίζετε.
 • Το σύστημα υποβολής Δήλωσης Συμμετοχής θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι το βράδυ της Τετάρτης 27 Δεκεμβρίου 2017 ώρα 23:59. Από εκείνη τη στιγμή και μετά το σύστημα θα κλείσει και δεν δέχεται άλλες δηλώσεις συμμετοχής.
 • Το σύστημα υποβολής απαντήσεων και στους δύο διαγωνισμούς θα ανοίξει την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017 ώρα 08:00 και θα κλείσει την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017 ώρα 23:59. Σας συμβουλεύουμε να μην εξαντλείτε τα χρονικά όρια γιατί συνήθως ο συνωστισμός χρηστών της «τελευταίας στιγμής» δημιουργεί προβλήματα.

Αφού διαβάσατε προσεκτικά τις παραπάνω οδηγίες πατήστε το κουμπί «Επόμενο Βήμα».

  ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!: Καθηγητές σχολείων, φροντιστές κλπ, που θα θελήσουν να κατεβάσουν τα θέματα παρακαλούνται να στείλουν email με το αίτημά τους, (γνωστοποιώντας ποια θέματα θέλουν: Γυμνασίου ή Λυκείου), μέσα από την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας, και θα τα λάβουν στο email που θα δηλώσουν. (Απαιτούνται έγκυρα στοιχεία γιατί γίνεται διασταύρωση).


Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα

Το μήνυμά σας