ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ<br>ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

Αγαπητοί μαθητές, συμμεριζόμενοι την αγάπη σας για την αστρονομία, την επίπονη προσπάθεια που καταβάλετε για την κατάκτηση της γνώσης, αλλά και την επιθυμία σας για μια καλή επίδοση στο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Αστρονομίας & Διαστημικής, η Εταιρεία Αστρονομίας Βόλου, σε συνεργασία με τον Παναγιώτη Γερμάνη (Πληροφορικό – μέλος της παρατηρησιακής ομάδας της εταιρείας), παρέχουν μέσα από τη σελίδα αυτή, υλικό για την πληρέστερη προετοιμασία σας. (Το υλικό θα εμπλουτίζεται συνεχώς)

Στην ενότητα των online εκπαιδευτικών βίντεο – για προχωρημένους -, θα βρείτε διαλέξεις καθηγητών Πανεπιστημίου του εξωτερικού. Απαιτείται γνώση Αγγλικής γλώσσας επιπέδου Lower ή ανώτερo.

Εκπαιδευτικά Βίντεο

Καλό διάβασμα

Κάτω από κάθε άρθρο μπορείτε να ανταλλάξετε ιδέες, προβληματισμούς και να αναπτύξετε ένα σύστημα διαλόγου μεταξύ σας ώστε να βοηθηθείτε ακόμη περισσότερο. Ο διάλογος γίνεται με τη καταχώρηση σχολίων μέσα από το ειδικό πλαίσιο που υπάρχει στο κάτω τμήμα της κάθε σελίδας. Σ’ αυτή τη σελίδα μπορείτε να θέσετε σχόλια ή ερωτήματα γενικού ενδιαφέροντος γύρω από το διαγωνισμό ή και το εκπαιδευτικό υλικό.