ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ)
ΒΗΜΑ 1

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ)</br>ΒΗΜΑ 1

ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  • Παρακαλούμε δώστε προσοχή στις παρακάτω οδηγίες πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.
  • Στη φόρμα Δήλωσης Συμμετοχής (στη σελίδα του βήματος 2), συμπληρώνετε το κάθε πεδίο με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ γράμματα ΕΚΤΟΣ από τα πεδία Username, Password και Email, τα οποία συμπληρώνετε με μικρά αγγλικά γράμματα. Στο πεδίο Password καλό θα είναι να χρησιμοποιήσετε γράμματα και αριθμούς ανάμεικτα μέχρι 8 χαρακτήρες συνολικά. Για δική σας βοήθεια κάτω από κάθε πεδίο στη φόρμα υπάρχουν επεξηγήσεις για το τρόπο συμπλήρωσης. Οι μαθητές που ΔΕΝ θα ακολουθήσουν αυτή την οδηγία απορρίπτονται αυτόματα από το σύστημα χωρίς προειδοποίηση!
  • Κάθε μαθητής συμπληρώνει τη φόρμα σύμφωνα με την προηγούμενη οδηγία και την υποβάλλει 1 (μία) μόνο φορά! Οι μαθητές που θα βρεθούν να έχουν δημιουργήσει παραπάνω από έναν λογαριασμό διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα χωρίς προειδοποίηση!
  • Με την συμπλήρωση της φόρμας Δήλωσης Συμμετοχής, και αφού κάνετε κλικ στο κουμπί «Εγγραφή» που βρίσκεται αμέσως μετά τη φόρμα, δημιουργείται αυτόματα ένας λογαριασμός σύνδεσης με username και password αυτά που δηλώσατε στη φόρμα. Γι’ αυτό καλό θα είναι πριν πατήστε το κουμπί «Εγγραφή» για να υποβάλλετε την φόρμα, να βεβαιωθείτε ότι δεν θα τα ξεχάσετε. Με την επιτυχή υποβολή της φόρμας Δήλωσης Συμμετοχής, θα λάβετε στο email σας ενημερωτικό μήνυμα. Προσοχή!! ΔΕΝ απαιτείται κάποια άλλη ενέργεια από μέρους σας. Ο λογαριασμός σας ενεργοποιείται αυτόματα και μπορείτε να κάνετε σύνδεση με το σύστημα αμέσως μετά την επιτυχή υποβολή της φόρμας. Η σύνδεση με το σύστημα γίνεται εύκολα από το μενού ΣΥΝΔΕΣΗ στην επάνω δεξιά πλευρά της ιστοσελίδας.
  • Παρακαλούμε να δοκιμάσετε τουλάχιστον μία φορά να συνδεθείτε στο σύστημα ώστε να είστε σίγουροι ότι έχετε εγγραφεί επιτυχώς.
  • Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε πρόβλημα στη σύνδεσή σας με το σύστημα παρότι υποβάλλατε επιτυχώς τη φόρμα Δήλωσης Συμμετοχής, παρακαλούμε στείλτε email στη διεύθυνση administrator@astronomos.gr αναγράφοντας το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, το username σας και μια περιγραφή του προβλήματος που αντιμετωπίζετε.

Αφού διαβάσατε προσεκτικά τις παραπάνω οδηγίες πατήστε το κουμπί «Επόμενο Βήμα».

ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ >